Eveniment de business la Cluj, dedicat femeilor de afaceri, joi 7 iunie

0
Pro Romania

X Par­ty & Networking este o serie de evenimente organi­zate periodic de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng, care ofera noi op­o­rtunita­ti si prov­oc­ari! Editia din 7 Iunie va avea ca tema Women Leaders si  va aduce in fata dvs. cateva dintre femeile antreprenoare si intraprenoare din Cluj, care si-au asumat rolul de lider si care vor fi prezente printre noi pentru a ne povesti si inspira prin experientele lor.

Evenime­ntul va av­ea loc pe o durata de minim 6-8 ore iar in cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itatii nos­tr­ii vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare.

Participanti:
Re­prezen­tanti cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori s.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ti, no­tari, exec­uto­ri jude­catoresti s.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar si din straina­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care apart­in cate­­gori­i­lor vizat­e.

Numar de participan­­­­­ti: 150+

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working

Conditii de participare:
Taxa Last Minute ( 5 Iunie – 7 Iunie ) – 150 lei
Prin participarea la acest eveniment se considera ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor in conformitate cu Politica GDPR descrisa in:  https://mailchi.mp/7e9a833f0c2b/gdpr-intelglobalis

Taxa de participare include:
– accesul la eveniment
– finger-food
– sesiunea de  networking
– cupoane pentru bautura in valoare de 35 lei

Locatia: Chios Social Lounge, Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here