Mircea Irimie (PRO România): Construim structuri în toată țara dar mai ales construim o relație deschisă si onestă cu societatea civilă!

0
Pro Romania

Clujenii Mircea Irimie şi Sorin Platon sunt câţiva dintre curajoşii care în 2017 au plecat din ALDE pentru un nou proiect politic, modern spun ei, Pro România.

Într-o postare pe o reţea de socializare, fostul deputat Mircea Irimie comentează ultimele achiziţii ale partidului: „Pro Romania s-a lansat acum un an. Un partid creat dintr-o emoție pozitivă si din gânduri bune. Un partid lansat de o echipă de oameni frumoși care au ținut cont în mod special de dorința societății civile de primenire a clasei politice si de atitudinea tuturor românilor de condamnare a BARONILOR si CORUPȚILOR. 

Acum un an inițiativa noastră era privită cu reticență si unii prieteni nu ne dădeau nici o șansă. Astăzi PRO ROMANIA este un partid cu 11 Parlamentari în funcție, cu doi foști Premieri ai României, cu 8 foști Miniștri, cu 12 foști Parlamentari si cu zeci de mii de oameni înscriși în ultimele zile în partid.

Împreună construim structuri în toată țara dar mai ales construim o relație deschisă si onestă cu societatea civilă. 

Dragi prieteni , ușile si sufletele noastre sunt deschise pentru toți cei care cred că în România se poate mult mai mult . Pentru cei care cred că este timpul pentru o altfel de politică. O politică pentru țară si pentru neamul românesc. Nu pentru interese personale si de grup” a notat Irimie pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here