Cum să-ți faci ușor un magazin online? Încearcă Instashop!

0

O companie de software din Cluj anunță lansarea variantei beta a platformei de comerț electronic Instashop.ro. Ce este acest site?

Instashop.ro este o platformă de ecommerce dedicată publicului român, menită să faciliteze comerțul electronic oricărui individ ce deține un dispozitiv conectat la internet, construită cu următoarele 3 caracteristici în vizor :

  • ușor – crearea, personalizarea și administrarea unui magazin online nu presupune deținerea unor cunoștințe tehnice avansate;
  • rapid – există trei pași scurți de urmat, astfel încât utilizatorul să poată începe să vândă online în cateva minute:
    • alegerea denumirii și a datelor de autentificare pentru noul magazin;
    • personalizarea prin alegerea aspectului, completarea informațiilor de contact și integrarea paginii de Facebook aferente;
    • adaugarea produselor.
  • gratuit – serviciul este și va fi oferit gratuit tuturor utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, comercianți mici sau mari, fără costuri ascunse sau rezervarea anumitor facilități pentru clienți plătitori.

Care sunt urmatorii pași?

Start-up-ul clujean, inițiat de Radu Oros, are în plan numeroase caracteristici care urmează să fie implementate în platformă, printre care reprezintă o prioritate lansarea aplicațiilor mobile pentru iOS și Android și crearea unor pachete de teme vizuale care să sporească personalizarea fiecărui magazin electronic.

Firma dorește ca, în următorii doi ani, Instashop.ro să devină o unealtă de bază în comerțul electronic românesc, urmând să se extindă apoi și peste granițele țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.