Adrian Dohotaru: Am cerut Agenției de Protecția Mediului suspendarea autorizației de mediu a platformei de stocare temporară a deșeurilor RADP!

0

Deputatul independent, Adrian Dohotaru, a solicitat de curând  Agenției de Protecția Mediului suspendarea autorizației de mediu a platformei de stocare temporară a deșeurilor RADP.

„Urmează un nou incendiu la Pata Rât cum o să dea căldurile. Am cerut Agenției de Protecția Mediului suspendarea autorizației de mediu a platformei de stocare temporară a deșeurilor RADP. Doar prin măsuri de colectare separată și reciclare la scară largă putem evita poluarea. Autoritățile pot fi forțate să ofere clujenilor un management mai bun al deșeurilor și prin suspendarea autorizației de mediu. Platforma de stocare a deșeurilor RADP nu respectă prevederile autorizației de mediu. Multiplele incendii poluează Clujul. Suprafața de stocare a deșeurilor depășește cea alocată în autorizație, iar platforma a fost construită la sub 1.000 de metri de zone locuite legal. Ernest Greta, evacuat de Primărie în urmă cu 7 ani, îmi povestește alături de alți locuitori din Pata Rât, cum e să trăiești într-o poluare care ne afectează pe toți, dar mai ales pe cei care trăiesc acolo” a precizat Dohotaru, într-o postare pe o reţea de socilizare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here