Remus Lăpușan, despre TETAROM I: Proiectul de extindere trebuia terminat de mult. Ar trebui să fie o rușine la adresa lui Tișe!

0

Liderul consilierilor județeni social-democrați, Remus Lăpușan, a declarat în această dimineață, într-o conferință de presă, că „proiectul de extindere al TETAROM I trebuia terminat de mult”.

„Constat ceea ce cei din executivul Consiliului Judeţean nu fac. Şi constat până la urmă incompetenţa care există la nivel de CJ şi, din punctul meu de vedere, acolo ar trebui să existe o restructurare masivă în tot ceea ce înseamnă managementul, pentru că sunt foarte multe exemple în care una vorbim şi alta facem. Eu cunosc proiectul Tetarom din 2001. Am avut proiect de extindere Tetarom 1. Este un proiect care are şi finanţare europeană. Teoretic, proiectul a demarat în 2013 şi trebuia să fie finalizat în 2016. De atunci au fost două prelungiri de contract; acum, ultima prelungire este până în 31 decembrie 2018. Ar fi peste cinci ani. Din punctul meu de vedere, ceva nu este în regulă, pentru că fiecare proiect pe care îl avem la nivel de CJ este implementat într-o perioadă foarte lungă de timp, cu foarte multe deficienţe şi tot timpul cu sume pe care le alocăm în plus. Fiecare proiect este implementat cu întârziere. Acest proiect de extindere trebuia terminat de mult. Clădirea de birouri de 3000 de mp este finalizată de doi ani de zile, mai este o hala de 3.000 de mp finalizată. Mi se pare absurd și frustrant. Este mai mult decât păcat. Este o rușine la nivel de CJ Cluj. Ar trebui să fie o rușine la adresa lui Tișe și la adresa echipei manageriale. Acum doi ani, președintele Alin Tișe a spus că extinderea este finalizată în proporție 95% și că urmează să se facă recepție parțială. Nu este în regulă că practic fiecare proiect implementat de Consiliul Județean are nevoie de un timp mult mai îndelungat decât este prevăzut în contracte. Consiliul Județean ar trebui desființat și reînființat. Suntem la doi ani de zile și nici acum nu s-a făcut recepția. Eu dacă eram președinte făceam deja recepția parțială la clădirile deja finalizate. Nu înțelegem starea de incompetență de la nivelul conducerii CJ Cluj”, a declarat Remus Lăpușan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here