Iuliu Mureșan: Aducem patru jucători valoroși pentru grupele Ligii. Dan Petrescu va rămâne antrenor!

0

După ce CFR Cluj a făcut duminică seara un pas imens pentru cucerirea celui de-al patrulea titlu din istorie, Iuliu Mureșan a anunțat că CFR va aduce patru jucători valoroși pentru grupele Ligii Campionilor iar Dan Petrescu va rămâne antrenorul CFR.

„Încă nu am câștigat nimic, la Giurgiu am obținut doar o victorie după un meci bun al nostru. Dacă nu vom fi ajutați de Craiova, va trebui să o învingem pe Viitorul în ultima etapă. Va trebui să câștigăm în fața propriilor suporteri și sunt sigur că vom avea un stadion plin. O să fie un meci greu, pe care trebuie să-l câștigăm prin multă voință și determinare. 

Am luat 10 puncte în grupele Ligii la ultima participare. Sper să luăm campionatul, apoi jucătorii vor avea o vacanță scurtă după care vom începe pregătirea pentru vară și cupele europene. 

Vor pleca 2-3-4 jucători care nu au confirmat și vom aduce alți 4 jucători mai valoroși cu care să facem față în preliminariile și grupele Champions League. Dan Petrescu va rămâne antrenor, mai are contract cu noi și își va onora contractul.În mare parte, performanța de acum i se datorează lui Dan Petrescu. Șumudică ne e foarte simpatic, dar nu se pune problema să vină la noi. Avem antrenor”, a declarat Iuliu Mureșan în această dimineață, la TV Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here