CFR Cluj aproape de titlu! Budescu, posibil ofertat de formaţia din Gruia

0

Clujenii de la CFR Cluj sunt aproape de un nou titlu de campioană după ce FCSB a pierdut primul loc în Liga 1, cu doar două etape înainte de finalul sezonului.

Ieşenii au dat lovitura în 10 oameni, în minutul 89, prin Andrei Cristea, iar CFR Cluj are acum prima șansă la cucerirea titlului de campioană a României.

„În acest moment există o presiune extrem de mare pe echipă şi antrenor, va fi un final de campionat nebun de frumos şi tot ce trebuie să facem este doar să fim extrem de atenţi” a precizat o sursă din conducerea clubului clujean.

Pe de altă parte, Look Tv a anunţat, pe surse, că CFR Cluj este gata să achite clauza de reziliere a lui Constantin Budescu, în valoare de 3 milioane de euro. Transferul ar urma să se facă în vară şi mijlocaşul FCSB ar urma să se alăture lotului condus de Dan Petrescu.

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Gigi Becali a declarat: “CFR îl vrea pe Budescu? Să plătească. Bine că vor ei să îl ia. Dar, vă mai spun ceva: mai rămâne şi ca Budescu să vrea să plece”, a declarat Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here