Ilie Cheșa: Solicit tuturor instituțiilor abilitate să ia urgent măsuri! Gunoaie neridicate din 23 aprilie!

0

Ilie Cheşa, consilier local PSD din municipiul Arad a postat pe contul său de socializare câteva filmulţe în care arădenii spun revoltaţi că pe străzile lor, gunoiul nu s-a ridicat de mult timp. Una dintre străzile pline cu gunoaie este şi celebra Meţianu.

„În calitate de arădean, de ales local al arădenilor, mă alătur celor care îşi ridică glasul şi cer administraţiei să îi respecte, să îşi îndeplinească obligaţiile şi să facă ordine şi curăţenie în oraş!

Am fost contactat, în calitate de consilier local, de locuitori din mai multe zone ale Aradului, scandalizaţi că de aproape două săptămâni nimeni nu a mai ridicat gunoiul menajer din faţa caselor lor. Am rămas îngrozit de ceea ce am văzut şi asta nu în margine de oraş ci chiar în ceea ce numeam până nu de mult, frumosul nostru centru istoric. Mormane de gunoaie zac neridicate, pe unele străzi chiar din 23 aprilie. Nimeni nu a auzit până acum revolta acestor concetăţeni ai noştri, care plătesc şi ei taxe şi impozite locale şi care credeau că au dreptul să fie respectaţi de administraţia locală. Acum nu se mai pune problema de contre politice sau de capital electoral. Acum este vorba doar despre un strigăt de disperare al arădenilor care sunt asaltaţi de gunoaie şi care văd că au ajuns să fie ignoraţi chiar de către cei care ar avea obligaţia să îi protejeze” a postat Cheșa pe o rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here