Organizația Studenților pentru Turismul Românesc invită clujenii să participe la cea de-a 11-a ediție a proiectului „Zi*le de turism”

0

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc (OST) organizează, în perioada 4 – 18 mai, cea de a 11-a ediție a proiectului de amploare „Zi*le de turism”, ce se adresează tinerilor în general. Organizatorii consideră că participanții vor avea parte de o experiență unică având parte de mișcare, aventură, distracție, adrenalină, bună dispoziție și relaxare.

„Prin intermediul proiectului de amploare „Zi*le de turism”,  la începutul lunii mai, timp de 2 săptămâni organizația noastră doreşte promovarea turismului montan şi de aventură în rândul tineretului clujean, creând un cadru profesionist în care cererea și oferta din acest domeniu să se intâlnească”, a menționat Rîza Cristian, coordonator marketing și relații publice OST.

Activitățile din agenda proiectului „Zi*le de turism” sunt:

1.Târgul de Turism Montan, de Aventură şi Sporturi Extreme „Mocănița” – 4-6 mai, Piața Muzeului, Cluj Napoca

2. Treasure Hunt – 12 mai, Cluj Napoca

3. Zi*le de Mișcare :

Paintball: 6 mai, Pădurea Hoia Baciu

Ciclism: 8 mai, Parcul Central „Simion Bărnuțiu”

Campionat sportiv: 7 mai, Baza Sportivă Gheorgheni

Drumeție: 17 mai, Comuna Rimetea, Județul ALBA

Mai multe detalii, aici: https://goo.gl/dUWT3E

4. Zi*le de Aventură :

Echitație: 10 mai, Pădurea Hoia Baciu

Rafting: 13 mai, Valea Arieșului

Parapantă: 14-18 mai, Florești

Canyoning: 16 mai, Sălciua

Mai multe detalii, aici: https://goo.gl/Lva1Ft

5. România Turistică – film documentar -8 mai, Cinema Mărăști

6. NapoTour – tur ghidat prin Cluj Napoca -13 mai

Înscrieri se fac aici: https://goo.gl/forms/6OMpkmwfA98vX8bz2

„Anul acesta proiectul nostru este construit în jurul centenarului României și tocmai de aceea multe dintre activități vor avea rolul de a pune în prim-plan frumisețile mai puțin cunoscute ale acestei țări. Pentru a vă convinge, vă așteptăm în perioada 4-6 mai în Piața Muzeului la târgul nostru de turism sau pe pagina de facebook a organizației”, a mai adăugat Rîza Cristian.

Târgul de Turism Montan și de Aventură intitulat ,,Mocănița” este unul dintre cele mai importante proiecte care oferă plăsmuirea unui fragment profesionist de informare.

Ca în fiecare an și de data aceasta  au fost adăgate câteva proiecte noi precum: Proiecția documentarului „România Neîmblânzită” și un tur ghidat al Clujului.

Ținta proiectului rămâne publicul clujean fervent de tursim, astfel detaliile si formularele de înscriere pot fi găsite pe pagina oficială de facebook a Organizației: https://www.facebook.com/osturism/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here