Corina Croitoru a prezentat “parfumul macilor de mai” de pe strada Nicolae Bălcescu

0

Consilierul local Corina Croitoru a prezentat modalitatea în care firmele care se ocupă de salubrizarea municipiului şi-au făcut datoria în minivacanţa de 1 mai,  strada Nicolae Bălcescu, din centru Clujului, fiind inundată de gunoaie.

“În urmă cu un an atrăgeam atenția într-o ședință ordinară a Consiliului Local asupra faptului că municipiul Cluj-Napoca nu are o strategie de salubrizare, dar nu-mi imaginam atunci că va veni ziua în care clujenii nu vor mai avea nici servicii de salubrizare…

Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, a reprezentat și anul acesta un prilej de odihnă și de bucurie pentru toată lumea. Nu mă așteptam însă ca ea să se prelungească atât de mult pentru firmele care prestează servicii publice de salubrizare în municipiul Cluj-Napoca și să fie lăsate să putrezească în stradă, chiar în centrul orașului și în proximitatea școlilor (str. Nicolae Bălcescu), resturile menajere care ar fi trebuit să fie ridicate încă de marți (conform programului de ridicare a deșeurilor de către Compania de salubritate Brantner-Vereș S.A. Cluj, afișat pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca).

Care sunt răspunderile operatorilor de salubritate în acest caz? Pentru că obligațiile de plată ale cetățenilor știm foarte bine care sunt și ele se onorează fără zile libere.

Cred că aspirațiile noastre de a deveni o capitală culturală ar trebui să înceapă totuși cu civilizația” a declarat consilierul local social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.