USR acuză Primăria că a construit cu mare întârziere parkingul Negoiu

0

USR Cluj consideră că autoritățile locale lucrează cu foarte mare întârziere pentru realizarea de noi locuri de parcare, în condițiile unui trafic infernal în municipiu.

„La scurt timp după atribuirea construcției parcării de pe strada Negoiu a devenit evident că acesta va avea probleme. Termenele de finalizare declarate în presă au început să fie rostogolite de la an la an, iar apoi a intervenit intrarea în faliment a unei firme din asocierea care și-a asumat proiectul. Deși la acel moment proiectul era în întârziere, administrația a preferat să continue colaborarea motivând întârzieri suplimentare în cazul în care ar trebui să caute un nou constructor. Astăzi, doi ani mai târziu de la acel moment, proiectul încă nu este finalizat. La recepția lucrărilor din decembrie 2017 s-a constatat că lucrările realizate nu sunt la standardele de siguranță ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar de atunci apare un nou termen aproape lunar.

În iunie se vor împlini șase ani de la demararea proiectului.
6 ani pentru un parking de cartier.
6 ani pentru 372 de locuri de parcare.

Cerem Primăriei Cluj-Napoca demararea unui audit independent pentru a identifica cauzele care au permis executarea atât de defectuoasă a acestui proiect. Este inadmisibil ca aceste întârzieri să fie tolerate de administrație”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here