Pregătiri intense pentru alegerile europene

0

Militanții europeni ai Partidului Social Democrat, PES activists România, au început pregătirile pentru alegerile europene printr-un training organizat de Partidul Socialiștilor Europeni.

Cursurile ținute de experți europeni au reprezentat o excelentă ocazie pentru a discuta despre Uniunea Europeană, politicile și politica europeană, strategiile de comunicare cele mai eficiente și mizele viitoarelor alegeri europene.

Printre temele importante discutate în cadrul dezbaterilor s-au aflat drepturile și libertățile cetățenilor europeni, egalitatea de tratament și democratizarea Uniunii Europene.

„Trainingul organizat de PES Activists România cu sprijinul Party of European Socialists a reprezentat un bun prilej de familiarizare a militanților PES/PSD cu elementele unei campanii electorale de succes. Cursurile specialiștilor europeni au fost încărcate de substanță și au vizat mai multe aspecte importante ale temei, printre care: construcția europeană, miza alegerilor europarlamentare de anul viitor, comunicarea eficientă, strategiile  de acțiune cele mai eficiente etc. Trainingul a reunit zeci de activiști din toată țara interesați de temele europene”, a declarat Ovidiu Lungu, președintele PES Activists Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here