Zilele Elevului Clujean au loc pe 26-28 aprilie

0

Consiliul Județean al Elevilor Cluj are bucuria să vă anunțe că „Zilele Elevului Clujean” (ZEC), ediția 2018, încep mâine, 26 aprilie, având în program o suită de evenimente și manifestări atractive pentru toți elevii din județul Cluj, și nu numai.

Astfel, joi, de la ora 10:00, se deschide Târgul de Licee, organizat la Casa de Cultură a Studenților. În aceeași zi, de la ora 16:00, la Cinema Dacia (Mănăștur, Strada Bucegi 11), va avea loc Concursul de Talente.

Programul ZEC continuă în ziua de 28 aprilie, când va avea loc Gala de Premiere, programată de la  ora 17:00 la CASINO – Centrul de Cultură Urbană. În cadrul acestei gale vor fi premiați și felicitați cei mai implicați elevi elevi clujeni pentru efortul depus.

Proiectul ZEC, prin programul acestei ediții,  își propune să le ofere elevilor prilejul și șansa de a se exprima creativ  în manieră proprie și de a ieși din zona de comfort, prin implicare comunitară și civică. De asemenea, suntem interesați de creșterea colaborării între elevii liceelor participante și, cel mai important,  vrem să contribuim la dezvoltarea personală a colegilor noștri și la creșterea încrederii în sine a elevului clujean.

În aceeași măsură, este o mare onoare pentru noi să contribuim astfel la  îmbunătățirea mediului educațional și cultural pentru elevii clujeni și să le oferim ocazia trăirii unor experiențe interesante, în domeniile lor de interes. Precizăm că ediția 2018 a ZEC este închinată Centenarului Marii Uniri a Românilor 1918-2018.

Cu ajutorul  Inspectoratului Școlar Județean Cluj, liceele clujene au fost informate despre programul  ZEC , astfel încât acesta a devenit o parte integrată în orarul de școală al elevilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here