Documentar turistic despre țara noastră: „România neîmblânzită”

0

Săptămâna trecută a avut loc premiera documentarului “România neîmblânzită”, primul film care dezvăluie frumusețea sălbatică a României. De pe crestele munților stâncoși și până în adâncul apelor, de la nașterea unor animale rar văzute și până la lupta acestora pentru supraviețuire, documentarul reușește, timp de 90 minute, să prezinte frumusețea naturală a României.

O iniţiativă a Auchan România, regizat de britanicul Tom Barton-Humphreys, cu un scenariu de el şi de Alex Păun, documentarul a fost realizat cu sprijinul casei de producţie britanică Off the Fence, care, de 20 de ani, se ocupă de filme pentru BBC, National Geographic şi Discovery Channel, şi în colaborare cu ONG-ul The European Nature Trust.

Filmul are 90 de minute, însă au fost filmate peste 400 de ore în zone precum Parcul Naţional Piatra Craiului, Munţii Făgăraş, Parcul Naţional Cozia, Delta Dunării, Histria, Peştera Urşilor, Munţii Apuseni, Viscri, Râul Mures, Dunărea, Porţile de Fier sau Parcul Naţional Cheile Beusniţa. Vocea din spatele imaginilor spectaculoase îi aparține actorului Victor Rebengiuc. Documentarul este produs şi promovat în anul Centenarului României Mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.