Liceul pentru Deficienți de Auz din Cluj are un nou laborator de calculatoare

0

Echipa de voluntari CSR – responsabilitate socială a firmei –  din cadrul Betfair Romania Development a finalizat un proiect privind reamenajarea laboratorului de informatică din cadrul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj.

Inaugurarea laboratorului are loc vineri, 13 aprilie 2018, începând cu ora 13.00, cea mai mare satisfacție a echipei Betfair urmând a fi încântarea elevilor care vor intra în laborator și care vor avea posibilitatea să învețe și să devină viitori dezvoltatori talentați.

Echipa Betfair a strâns, în cadrul unui eveniment intern pe tema CSR, în luna decembrie a anului 2017, suma de aproximativ 17.000 euro, cu scopul de a folosi acești bani pentru redecorarea anumitor spații  din cadrul liceului.

Primul proiect considerat important a fost redecorarea laboratorului de informatică, sub coordonarea domnului Bogdan Tomșa, șeful Departamentului de Finanțe și Facilități, dar și liderul voluntarilor din echipă.

Am început împreună acest proiect în luna martie 2018 și pe parcursul desfășurării acestuia am aflat că avem toate calitățile necesare pentru a-l duce la bun sfârșit: un designer talentat, ajutor de nădejde din partea echipei de IT, voluntari implicați și multă energie pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Munca în sine a fost dusă la bun sfârșit în perioada 21 martie – 6 aprilie, iar aceasta a inclus vopsirea pereților, a podelei, achiziționarea unor noi birouri moderne, precum și a unor scaune de birou și a altor accesorii necesare de mobilier. Cel mai important, liceul va primi sisteme desktop și monitoare care vor aduce elevilor un plus de valoare experienței din timpul orelor de informatică, întreg proiectul fiind susținut de Betfair Romania Development”, a declarat Bogdan Tomșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here