Culio critică sistemul play-off şi play-out, oficialii CFR consideră că sistemul „îşi va dovedi eficienţa totală”

0

Clubul CFR Cluj a emis un comunicat de presă, ca urmare a declaraţiilor făcute de Emmnauel Culio la finalul meciului cu Astra Giurgiu, în care fotbalistul critica sistemul play-off şi play-out.

„Referitor la declaraţiile jucătorului nostru Juan Emmanuel Culio de după meciul cu Astra Giurgiu, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări:

Supărat fiind după rezultatul de egalitate obţinut în faţa Astrei, Culio a contestat formatul campionatului din ţara noastră.

Aşa cum a punctat şi jucătorul în timpul interviurilor, părerea expusă public este strict opinia sa personală. Clubul nostru este un susţinător formal şi deschis al conceptului de play-off şi play-out. Din punct de vedere matematic s-a dovedit a fi un sistem echilibrat şi ferm, cu atât mai mult cu cât, în sezonul precedent, echipa noastră a beneficiat de avantajele acestui sistem competiţional.

Mai multe ţări din Europa au ales acest format competiţional şi culeg deja roadele sistemului cu play-off şi play-out. Avem încredere că în sezoanele care urmează acesta îşi va dovedi eficienţa totală şi în România, pentru ca fotbalul nostru să ajungă la valoarea şi la nivelul aşteptat de noi toţi”, se arată în comunicat emis de CFR Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here