Anunț începere proiect: Dezvoltarea activității economice a SC TECHNIQUE STAINLESS SRL prin achiziția de echipamente/utilaje noi

0

Proiectul “Dezvoltarea activității economice a SC TECHNIQUE STAINLESS SRL prin achiziția de echipamente/utilaje noi”, cod MySMIS 102298, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SC TECHNIQUE STAINLESS SRL și are o valoare totală de 694.331,00 lei, din care 592.345,12 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 06.03.2018 – 31.07.2018.

Proiectul are următoarele obiective:

Obiectiv General: Cresterea competitivității economice pe piața lucrărilor de construcții prin creșterea numarului de angajați calificați si prin dezvoltarea unui program investițional în vederea achiziționarii de utilaje de construcții noi si performante care să permită creșterea volumului si eficienței activității firmei în județul Alba si în regiune pâna la sfârsitul anului 2021

Obiective Specifice:

1. Cresterea numarului de angajați cu cinci noi angajați calificați pâna la sfârsitul implementarii proiectului.

2. Cresterea numarului de utilaje prin achiziționarea a doua buldoexcavatoare noi pâna la sfârsitul implementarii proiectului.

3. Introducerea în lista de servicii oferite a înca trei noi tipuri de servicii si lucrari pâna la sfârsitul implementarii proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here