Diego Costa anunță că Antoine Griezmann nu va pleca de la echipa de fotbal Atletico Madrid

0

Diego Costa, atacant la echipa de fotbal Atletico Madrid, spune că Antoine Griezmann va rămâne la club. De asemenea, acesta anunță că Antoine Griezmann nu a informat echipa Atletico că va pleca.

Diego Costa a dezvăluit că Antoine Griezmann, atacant la echipa Atletico Madrid, nu a comunicat că va părăsi Atletico Madrid la sfârșitul sezonului, și totodată, a subliniat importanța sa în echipă și a asigurat că cel mai bun lucru pentru el este să rămână.

„Griezmann știe ce ne dorim și că el este un jucător foarte important în Atlético. El este încă cu noi și sper că va fi în continuare, el știe cât de important este și orice ar face ar fi decizia lui. Aș fi încântat dacă ar rămâne, dar fiecare caută pentru el ce e mai bine și eu cred că va rămâne”, a declarat Diego Costa.

În apariția sa cu echipa spaniolă la care se întoarce nouă luni mai târziu, Diego Costa a fost din nou întrebat despre situația lui Griezmann și a ajuns să glumească.

„Cred că Griezmann va rămâne, pentru că înainte mă suna întotdeauna să mă întorc la Atletico și acum nu mă va lăsa singur. Așa că i-am spus să nu plece”, a mărturisit acesta.

Griezmann a declarat într-un interviu publicat miercuri de ziarul „L’Equipe” că vrea să-și modeleze viitorul înainte de a juca în următoarea Cupă Mondială din 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here