De ce ar trebui să alegem cosmetice și produse de curățare naturiste?

0

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți români au început să acorde o atenție sporită calității produselor pe care le folosesc, optând pentru alimente, îmbrăcăminte, cosmetice și soluții pentru curățenie preparate din ingrediente naturale, fie pentru a ameliora anumite probleme de sănătate, fie pentru a preveni apariția acestora sau a adopta pur și simplu un stil de viață prietenos cu mediul. Am vorbit cu Eva Iuhos, care printr-o experiență personală a identificat nevoia facilitării accesului clujenilor la această gamă de produse și a adus astfel brandul Greencosmetics pe piața locală.

Presa Locală: Eva, cum a apărut ideea de a înființa Greencosmetics  și cum a evoluat brandul în timp?

Eva Iuhos: Totul a pornit de la o nevoie personală de a mea acum câțiva ani, când eram în căutare de produse cosmetice bio, pentru tenul meu cuperozic. Oferta de pe piața clujeană era foarte limitată, aproape inexistentă, așa că am fost nevoită să comand produse de pe internet. Atunci am realizat că există o nișă prea puțin acoperită, și am decis să aduc aceste produse mai aproape de persoanele cu aceste nevoi specifice și să accesibilizez cumva acest tip de produse pentru clujeni. Așa s-a născut Greencosmetics și ideea de distribuție zonală de cosmetice bio. Odată ce această nișă a început să crească, fiind o piață în plină expansiune, am început și noi să lărgim din ce în ce mai mult gama de produse Greencosmetics reușind să oferim produse bio și naturale  pentru tot ce înseamnă îngrijire corporală: vopsele de păr, șampoane, produse de styling, mai multe game pentru îngrijirea tenului, exfoliante și unturi de corp, deodorante, produse de make-up, parfumuri, etc. Recent am completat oferta noastră și cu detergenți de rufe non toxici, fără fosfați și fără parabeni.

Presa Locală: Toate produsele comercializate de Greencosmetics intră în categoria bio?

Eva Iuhos: O parte dintre ele sunt produse atestate bio, altele sunt produse cu ingrediente  naturale, orientarea și atenția noastră fiind concentrate pe produse cât mai „curate”.

Presa Locală: Pe segmentul de produse pentru curățenie piața este deja destul de ofertantă. Cum se diferențiază detergenții proaspăt incluși în oferta Greencosmetics pentru a-i convinge pe consumatori să-i cumpere și să-i folosească?

Eva Iuhos: Suntem importatori unici în România a unei noi game de detergenți  lichizi, care se numesc SILNETT. Sunt produse non toxice de spălat rufe – nu conțin fosfați, nu conțin parabeni, sunt „prietenoase” cu pielea, au PH-ul în jur de valoarea 7 (neutru),  în condițiile în care majoritatea  detergenților din comerț au PH alcalin. Detergenții SILNETT asigură o spălare de înaltă calitate, iar uleiurile esențiale de lămâiță și geranium înlocuiesc balsamul clasic, păstrând hainele parfumate și moi pentru un timp îndelungat.

Presa Locală: Deci intră în categoria de detergent bio?

Eva Iuhos:  Intră în categoria de produs  eco-friendly, ideea producătorului fiind aceea de a păstra puterea de spălare a detergentului clasic, eliminând în același timp cât mai multe componente toxice din formulă.

Presa Locală: Când spui detergenți, să înțeleg că sunt de mai multe tipuri?

Eva Iuhos: Da, avem  4 tipuri de detergenți în oferta noastră: SILNETT BRILLIANT WHITE – pentru rufe albe; SILNETT CLASSIC COLOR – pentru rufe colorate; SILNETT FRESH COLOR – pentru rufe colorate care necesită împrospătarea culorilor; SILNETT SENSITIVE – pentru hainuțele nou-născuților și ale bebelușilor, dar și pentru adulții cu diferite tipuri de alergii și dermatite.

Presa Locală: O ultimă întrebare, pentru persoanele interesate: de unde se pot achiziționa produsele Greencosmetics?

Eva Iuhos: Cei interesați pot căuta produsele noastre în magazinele naturiste, pe platformele de vânzare online Emag și OLX, sau ne pot contacta direct pe pagina noastră de Facebook:  greencosmetics.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.