Ambasadorul Republicii Argentina a fost în vizită la Primăria Clujului

0

Excelența Sa dl. Felipe Alvarez de Toledo, a fost în vizită, în 14 martie, la Primăria municipiului Clujului unde a fost întâmpinat de dl. primar, Emil Boc.

Cu această ocazie, aceștia au vorbit de potențialele direcții de cooperare strategică iar Emil Boc i-a spus de câteva din atuurile orașului și o parte din planurile pe care urmează să le pună în aplicare.

„Am primit miercuri, 14 martie, vizita Excelenței Sale Dl. Felipe Alvarez de Toledo, Ambasador al Republicii Argentina în România. În cadrul întâlnirii de la Primăria Cluj-Napoca, am discutat despre potențialele direcții de cooperare strategică. Astfel, am prezentat avantajele competitive ale Clujului, viziunea pentru următorii ani la nivel de politici economice și dezvoltare urbană durabilă în general, precum și proiecte cheie ale comunității noastre”, a declarat primarul orașului pe pagina sa oficială de facebook.

Pe durata vizitei, E.S. Dl. Felipe Alvarez de Toledo a fost însoțit de doamna Andreea Liana Negreanu, Șeful Secției Comerciale a Ambasadei Argentinei în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.