HOT: Topul burlacilor din politica clujeană în 2018

0

Politica de astăzi presupune o serie de reprezentări sociale şi culturale în cadrul cărora codurile vestimentare, atitudinea, statutul social, strategia de imagine dobândesc o valoare mare.

Sunt tineri, frumoși, influenți, dețin funcții importante și se învârt în cele mai selecte cercuri. Cu siguranță că nu duc lipsă de atenție, totuși, la început de 2018 încă au statut de burlaci chiar dacă sunt doriți de tinerele din centrul Clujului.

  1. Radu Moisin(PNL), gentlemanul politicii clujene

Fostul primar și viceprimar al Clujului, avocatul Radu Moisin, rămâne cel mai bine cotat burlac din politica clujeană.

În CV-ul tânărului liberal, pe lângă o carieră profesională bine definită și studii realizate la timp, putem trece și o serie de relații cu celebrități locale, cât și eticheta de gentleman între politicienii clujeni.

În prezent Radu Moisin este implicat într-o relație care se pare că este destul de serioasă cu o frumoasă brunetă pe nume Oana și se dedică mai mult timp activităților profesionale, fiind considerat o tânără speranță a avocaturii clujene.

2. Radu Cojocaru (PSD), chirurgul sexy al PSD ce înfrumusețează tinerele clujene

Radu Cojocaru continuă să fie o prezență discretă în PSD, însă una destul de activă în centrul Clujului. Radu este renumit pentru pasiunile sale, mașinile scumpe, bărcile, diamantele și femeile frumoase, un bărbat dorit de orice tânără dispusă să suporte capriciile junelui de succes.

Dacă în vară Radu avea o „cojocăriță”, gurele rele afirmând că fosta iubită era prea egocentristă, astăzi, doctorul care înfrumusețează clujencele la The Botox Shop are o relație cât se poate de normală cu o tânără șatenă care i-a furat inima.

Mai mult decât atât, tânărul chirurg plastician a fost văzut la tot mai puține evenimente mondene, după ce Marius Andreica, Făt Frumosul politicii clujene, a intrat în „rezervă” după nuntă. Anii trec iar chefurile organizate cu alți doi burlaci, Alin Danci și magrebianul Sofiane Djouini rămân treptat doar furtuni ale tinereții.

3. Radu Constantea, adierea ”U”istă din Consiliul Local Cluj-Napoca

Radu Constantea rămâne o partidă foarte bună pentru orice tânără din oraș. ”El presidente” este mai degrabă îndrăgostit de Universitatea Cluj decât de politică sau de vreo clujeancă.

Gurile rele din oraș spun că Raducu rămâne un pasionat de femei frumoase dar trecute de prima tinerețe chiar dacă multe tinere suspină după frumușelul PNL Cluj.

Totuși, chapeau bas pentru ce face pentru Univesitatea!

4. Rareș Trișcă, burlacul chirurg PSDist alungat de gurele albe din oraș

Fostul secretar de stat, chirurgul Rareș Trișcă, rămâne unul dintre cei mai bine cotați juni locali, chiar dacă descinderile sale din Bistrița la Cluj sunt destul de rare, după ce a fost ostracizat de gurele albe ale Clujului în frunte cu conducerea UMF.

Trișcă și-ar dori o întoarcere în Cluj-Napoca atât din perspectivă profesională cât și din cea sentimentală. După ce în urmă cu câțiva ani s-a iubit nebunește cu o prezentatoare a Realității TV în prezent este curtat de fiica unui miliardar din Sibiu.

Și până când Codruța, Zâna Măseluță, și prietenii săi rămân pe poziții, Trișcă nu-și mai încearcă norocul pe la Cluj 🙂 Prietenii știu de ce.

5.  Bashar Molhem (PNL), consilierul măsliniu pasionat de viteză și femei frumoase.

Dacă în trecut a suferit din dragoste, mai nou se pare că a învățat și puțină politică dar și cum să nu-și mai rătăcească inima, căci da, și iubirea și politica sunt mai complicate decât o shaorma cu ceapă. Avivavivaaaaa

Bashar merită totuși apreciat pentru că nu i s-a urcat la cap de când este consilier local și rămâne același tânăr cu bun simț și mai ales foarte bine îmbrăcat.

Pentru noi Bashar rămâne trandafirul care crește la firida lumii bune clujene.

6. Levi Racz (UDMR) festivalierul burlac din Consiliul Local

Lui Revi Racz îi plac sporturile extreme și festivalurile de muzică. Este văzut la Electric Castle și la cele mai importante festivaluri din zonă. Nu are nici un stres financiar și promite să se distreze toată viața sa.

Fetelor este tânăr, burlac, frumos, de viitor și este la dispoziția inimilor voastre: hipsterul burlac din Consiliul Local Cluj-Napoca. Furați-l până nu-și ia o lună concediu în Alpi!

 

7. Vladimir Dan (PSD) tânărul antreprenor clujean, cuminte precum o fecioară

Președintele TSD Cluj, Vladimir Dan, este un alt burlac clujean, teoretic, pentru că practic este foarte bine ținut în hățuri de iubita sa Cristina.

Vladimir Dan a intrat în radarul lumii bune din centrul Clujului de ceva vreme, mai mult pentru pasiunea și preocuparea sa pentru imobiliare decât pentru politică, însă de câteva luni este tot mai prezent și politic în spațiul public.

Pasionat la rându-i de mașini scumpe Vladimir Dan rămâne o partidă interesantă pentru orice tânără de pe malul Someșului, nu atât prin aspectul fizic, ci mai ales pentru atitudinea seacă dar destul de intrigantă.

Și pentru că topul nostru are și Zmeura de Aur 🙂 anul acesta Horia Nasra și Csoma Botond vor împărți premiul

Cei doi deputați și președinți de organizații județene rămân mari dezamăgiri pentru lumea bună a Clujului.

De departe, deputatul Horia Nasra este cel mai prost îmbrăcat politician clujean, la concurență cu Dohotaru, și extrem de dizgrațios în gesticulație. Încă nu știm ce mărime poartă la sutien! Poate primește unul pe împrumut de la Irina a lui Livache!

Cât despre dl. președinte Csoma Botond costumele sale de la 1928 toamna nu au fost înlocuite nici măcar după un an de deputăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.