De unde cumpărăm un șemineu sau o sobă clasică pe lemne?

0

Bunicii noștri foloseau lemnul pentru încălzire de nevoie, fiind singura variantă în casele bătrânești de la țară. După ce părinții noștri au trecut prin experiența încălzirii centralizate comuniste și apoi a centralelor termice de după revoluție, generația noastră vrea să revină la origini și să aducă un strop de natură în casă prin intermediul focului.

Cei dintre noi care au o casă mare și modernă au ajuns la punctul la care doresc și un șemineu în living. O opțiune bună pentru achiziția lui este site-ul Qmag, al firmei E.G.S. Building Construct, care se ocupă cu acest domeniu de peste 15 ani. În oferta lor se găsesc numeroase tipuri de șeminee, pentru toate gusturile și nevoile. Putem cumpăra de la Qmag.ro un șemineu cu inserturi și focar monobloc sau un termoșemineu – depinde dacă vrem ceva doar decorativ sau și util.

Dar dacă avem o cabană la munte sau o căsuță la țară unde fugim în weekend? Poate ne dorim o sobă clasică pe lemne, din fontă, cu exterior ceramic. Găsim și asta în magazinul lor online! Putem chiar să ne încălzim locuința în locuri fără gaz metan, cu o centrală pe peleți:
https://www.qmag.ro/centrale-pe-peleti/

Alte veriante, pe lângă lemne și peleți, sunt gazul, bioetanolul și curentul electric, toate opțiunile fiind disponibile online. Finisajele pentru aceste dotări pot fi standard sau personalizate, în funcție de dorințele clienților.

Peleții sunt o opțiune foarte bună, ecologică și economică, insuficient cunoscută la noi. Aceștia sunt făcuți din deșeuri lemnoase, au o putere calorică de 2-3 ori mai mare decât a lemnului, nu necesită un coș de fum de mari dimensiuni, iar cantitatea de cenușă rezultată este mică. Cei proveniți din lemn de esență tare sunt mai eficienți decât cei produși din rășinoase.

Compania lucrează cu furnizori europeni de prestigiu: EDILKAMIN Italia, FABER Olanda, JOLLY MEC Italia, HERGOM Spania, NORDflam Polonia, SKAMOL Danemarca, POUJOULAT Franta, HITZE Polonia, KFD Polonia, RUBYFIRES Olanda, GLAMMfire Portugalia, AK47 Italia.

Plata produselor se poate face cu cardul, prin transfer bancar sau cash, în sistem ramburs, la sosirea coletului. Ca în cazul oricăror comenzi online, produsele pot fi returnate în 30 zile, dacă clientul nu este mulțumit, fără însă a fi folosite. Produsele care costă peste 1500 lei sunt livrate gratuit, iar pentru restul costul transportului variază în funcție de distanță și greutate. Ele se pot ridica și direct de la sediul societății, în București. Produsele au 5 ani garanție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.