CFR va fi sponsorizată de japonezi: NTT Data pe tricoul CFR Cluj!

0

NTT DATA România și CFR Cluj au oficializat o colaborare pentru următoarea perioadă. Oficialii celor două entități, Daniel Metz și Iuliu Mureșan, au făcut acest anunț în cadrul unei conferințe de presă.

„Este o mare bucurie pentru mine să stau alături de Daniel Metz, care este un bun prieten de-al meu. Ne-am cunoscut în anul 2002, când clubul era în Divizia B. Am primit un fax, în care domnul Metz s-a prezentat și a spus că dorește să se implice în proiectul CFR” a declarat Mureșan.

Reprezentantul niponilor în Cluj-Napoca l-a completat pe oficialul CFR Cluj: „În ziua de azi, observăm că dacă ceva merge bine se strâng oamenii, iar când ceva nu merge bine, oamenii dispar. Noi am reușit să rămânem împreună atâția ani de zile și mă bucur că în acest moment în care echipa e pe o traiectorie ascendentă, ne apropiem nu doar emoțional, ci și formal, și mi-aș dori foarte mult să contribuim la succesul pe care îl are CFR Cluj”.

Despre NTT Data România

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România (fosta EBS România), parte a concernului japonez NTT DATA.

Compania NTT DATA România oferă servicii de dezvoltare şi consultanţă de specialitate pentru furnizori de servicii IT, integratori de sisteme şi companii de software, în diverse ramuri industriale, inclusiv industria automotive şi a producţiei. Serviciile NTT DATA România acoperă întregul ciclu de viaţă al dezvoltării software şi managementul aplicaţiilor. Furnizorul de servicii şi soluţii software deserveşte companii din Româ­nia, Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Norvegia, Finlanda, dar şi din Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.