Wizz Tours a pregătit o ofertă specială pentru cei pasionați de călătorii

0

Wizz Tours a pregătit o reducere de 10 euro, până în 12 martie, pentru fiecare noapte rezervată, în cadrul pachetele de vacanță propuse de Wizz, prin urmare cu cât numărul acestora crește, cu atât turiștii plătesc mai puțin.

Pentru a beneficia de discount, trebuie să se folosească codul promo UPTOP100 atunci când se face rezervarea pe wizztours.ro. Călătoria trebuie să se încheie până în data de 31 octombrie 2018, iar reducerea se aplică pachetelor de călătorie de minim o noapte și maxim 15.

La București, anul trecut, 14,62% dintre românii care au rezervat pachete de vacanță prin Wizz Tours, au preferat Roma, urmată de Malta cu 12,56 procente și Larnaca cu 10,60%. Destinațiile exotice, precum Tenerife sau Dubai, s-au situat și ele în top 5, în timp ce partea a doua a clasamentului cuprinde orașe precum Barcelona, Veneția sau Lisabona.

„În 2017, podiumul destinațiilor favorite ale românilor a rămas același ca cel din 2016, cu Roma și Malta pe primele două poziții. Dar anul trecut, Larnaca, Tenerife și Dubai au fost și ele extrem de apreciate, mai ales datorită climei prietenoase tot timpul anului. În 2018 ne vom completa portofoliul cu alte orașe speciale din Franța: Nisa cu plecare din București, Lyon din Cluj-Napoca și Paris din Craiova, așadar anul se arată a fi extrem de interesant pentru turiștii din România”, spune Istvan Csanalosi, directorul general Wizz Tours.

În ceea ce privește durata vacanței, 30,39% dintre turiști sunt interesați de pachete de vacanță Wizz Tours cu o durată de șapte zile. Tot cam același procent – 30,32% – aleg escapade scurte de doar un weekend (3 nopți). Raportat la costul pachetelor zbor și cazare ale Wizz Tours, cel mai ieftin dintre ele, de doar 72 de euro, pentru două persoane, a însemnat două nopți cazare la un hotel de trei stele din Budapesta. La polul opus, cel mai scump a avut un preț de 4886,12 euro pentru 11 nopți cazare în Tenerife la un hotel de cinci stele, două persoane.

„Oferta Wizz Tours este extrem de generoasă cu mai mult de 6.000 de locuri de cazare, cu opțiuni dintre cele mai diverse, de la hoteluri de cinci stele, hoteluri-boutique și până la apartamente cu costuri reduse. Așadar, turiștii pot rezerva pachete Wizz Tours formate din zbor și cazare la prețuri convenabile oricând în timpul anului și fără să mai aștepte ofertele de tip last-minute sau clasicele propuneri ale agențiilor de turism. De exemplu, pentru Tenerife, cea mai ieftină rezervare a fost de 400 de euro, șapte nopți, două persoane, hotel de trei stele. Toate destinațiile noastre, chiar și cele considerate exotice, devin extrem de accesibile cu ajutorul pachetelor Wizz Tours”, completează oficialul companiei.

„Până lunea viitoare turiștii se pot bucura de reducerea noastră și vor avea suficient timp pentru a-și rezerva vacanța de Paște și, de ce nu, chiar și pe cea de vară. Din România, Wizz Air zboară de pe 10 aeroporturi, iar posibilitățile de a găsi destinația care să se potrivească dorințelor fiecăruia sunt nelimitate ”, încheie Istvan Csanalosi.

Codul promoțional UPTO150 este valabil până pe 12 martie 2018, ora 23:59, ora Europei Centrale și de Est, și se aplică pentru pachetele zbor+hotel disponibile pe wizztours.com, pentru călătoriile din perioada 7 martie – 31 octombrie 2018, cu durata de 1 – 15 nopți. Pentru a profita de această promoție, introduceți codul promoțional „UPTO150” în pagina de căutare wizztours.com înainte să lansați căutarea. Codul promoțional de mai sus oferă o reducere care se poate folosi o singură dată per rezervare, valabilă numai pentru rezervările noi cu până la 9 pasageri. Codul nu poate fi combinat cu alte reduceri. Reducerea totală depinde de durata călătoriei: site-ul web va aplica o reducere de 10 EUR înmulțită cu numărul de nopți selectat.

Wizz Tours este o platformă de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion şi hotel în reţeaua Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est. Wizz Tours furnizează o largă varietate de pachete de călătorii, atât pentru relaxare, cât şi pentru afaceri, city-break-uri, sau vacanţe de vară şi de iarnă. Cu Wizz Tours pasagerii pot călători mai uşor, mai rapid şi mai rentabil prin opţiunea convenabilă de a achiziţiona împreună bilet de avion şi cazare, dar şi primind suport în limba locală. Ofertele Wizz Tours combină zborurile în reţeaua Wizz Air aflată în continuă dezvoltare şi care la ora actuală însumează 600 de rute în Europa şi afara ei, cu peste 30.000 de hoteluri şi complexe turistice. Pachetele de călătorii sunt disponibile pe wizztours.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.