Senatorul Chirteș în vizorul lui Ludovic Orban după anunțul șoc: Gata cu blaturile cu PSD!

0

Președintele PNL, Ludovic Orban, a cerut liberalilor, duminică, în încheierea lucrărilor Consiliului Național al PNL, să înceteze cu blaturile cu liderii PSD din teritoriu.

„Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om bland, care iubește oamenii, care întotdeauna am preferat în acțiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică (…), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care muncește să bată pasul pe loc din cauza ca 25% din partid nu muncește” a declarat răspicat liderul liberal.

Ibăneștiul unește PSD-ul și PNL-ul în Mureș  

Surse din conducerea PNL precizează că din Transilvania, vizat pentru schimbare este liderul PNL Mureș, Chirteș Ioan-Cristian, care este acuzat că pactizează cu președintele PSD Mureș, Vasile Gliga: „Tot Mureșul știe că Vasile Gliga și Cristi Chirteș sunt prieteni, că s-au  născut amândoi în Ibănești și că mereu își scuză prietenia în fața centrului prin lupta comună contra UDMR. În fapt este o înțelegere politică evidentă care nu mai poate fi tolerată. Cei doi sunt prieteni de familie de foarte mulți ani și va fi greu să se lupte la modul serios în orice campanie electorală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here