Maria Forna: “Concertul” PSD de la Sala Palatului, un circ ieftin, fără pâine, pentru că pâinea s-a împărțit la alegerile parlamentare din 2016

0

Președintele TNL Cluj, unul dintre cei mai vocali tineri liberali din Ardeal, Maria Forna, a comentat sâmbătă realist Congresul PSD, concluzionând: “Concertul” PSD de la Sala Palatului, un circ ieftin, fără pâine, pentru că pâinea s-a împărțit la alegerile parlamentare din 2016.

„“Concertul” PSD de la Sala Palatului, un circ ieftin, fără pâine, pentru că pâinea s-a împărțit la alegerile parlamentare din 2016!  Ei vorbesc, ei ascultă, ei se aplaudă, ei promit și doar ei mai cred. 

Asta în timp ce tot ei tratează România și românii cu indiferență, ba chiar îi mai și alungă din țară! Și nu doar pe români ci și pe toți investitorii străini care se confruntă cu măsuri incoerente și impredictibile! 

Dar, important este că Liviuț va dormi bine la noapte știind că a fost reconfirmat prin aplauze furtunoase, nici măcar printr-un simulacru de vot. De azi, D-ul de la PSD nu mai vine de la “democrat” ci de la Dragnea! Partidul Stupid al lui Dragnea” a recenzat simulacrul de vot, tânara liberală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here