Au fost dezvăluite cauzele morții fotbalistului Davide Astori

0

Purtătorul de cuvânt al Fiorentinei a declarat, la câteva ore după moartea lui Davide Astori, la doar 31 de ani, cum arată o dimineață neagră pentru clubul viola.

Davide Astori a decedat în timpul somnului, din cauza unui stop cardiac, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa ar fi urmat să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei.

Căpitanul de pe Artemio Franchi obișnuia sa fie primul care ajungea la micul dejun, oamenii din staff-ul Fiorentinei, dar și jucătorii și-au dat seama că este ceva în neregulă în momentul în care Davide nu și-a făcut apariția.

Presa din Italia a inforamt iniţial că fotbaliştii au mers în camera lui Astori şi au spart uşa, însă purtătorul de cuvânt al clubului a explicat că unul dintre fizioterapeuţi a fost cel care a mers să vadă ce se întâmplă cu fundaşul central şi l-a găsit pe acesta decedat.

Davide nu a sosit la micul dejun, la 9:30, așa cum era stabilit. El, de obicei, e primul care vine la masă. Aşa că imediat, colegii au încercat să îl contacteze. L-au sunat, apoi s-a mers în camera lui”, a spus oficialul Fiorentinei, pentru presa din Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here