Airsoft-ul – jocul care îmbină perfect pasiunea pentru arme cu arta războiului!

0

Răspândit la nivel internațional în anii ’70 (deși a fost conceput mult mai devreme, în Japonia), airsoft-ul a trecut demult granița a ceea ce înseamnă joc. Pentru anumiți jucători, acesta s-a transformat în pasiune, astfel că, atunci când intră pe terenul de joc, aceștia se comportă asemenea unor soldați (în funcție de clasa aleasă). Printre numeroasele avantaje oferite de jocul de airsoft, se numără și posibilitatea de a explora variate scenarii, astfel încât, cei care apreciază arta războiului și tehnicile speciale implicate, pot avea parte de senzații nu doar extreme, ci extrem de reale. Bazat pe respectarea partenerilor de joc și a regulilor jocului, airsoft-ul îndeplinește rolul de formator de personalități!

Arta războiului, replici de arme reale și fair-play – totul într-un singur joc!

Se spune că primul lucru de care ai nevoie pentru a participa la o competiție de airsoft, este echipamentul de joc. Fără acesta (haine, încălțăminte și arme) nu ai mai avea apartenență și nu te-ai mai identifica cu scenariul jocului. De aceea, atunci când este vorba de replici arme airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19 poți vedea cum trebuie să arate niște replici de airsoft de calitate), este nevoie să te “înarmezi” cu tot ceea ce este mai bun.
Următorul lucru de care ai nevoie, este cunoașterea regulilor jocului (de la menținerea distanței minime de tragere și până la respectarea vitezei de expediere a proiectilului, care este limitată la 200 m/s). Fair-play-ul este una dintre trăsăturile jocului de airsoft, datorită faptului că nu există urme ale proiectilului, ca în cazul altor tipuri de joc.

Arta războiului spune să-ți respecți adversarii, de aceea, în jocul de airsoft nu vei lupta cu alte arme decât cele care aparțin clasei alese. Într-un magazin airsoft vei găsi tot ceea ce te interesează în materie de echipament și arme, dar regulile jocului le vei învăța singur (ele bazându-se, în general, pe normele bunului simț). Jocul de airsoft modelează, dar și ajută la formarea personalității, astfel încât, nu de puține ori, pe câmpul de luptă îți vei descoperi o serie de caracteristici și trăsături pe care nu știai că le posezi. Tipurile de jocuri sunt variate, dar cele mai cunoscute sunt cele de genul “Capturează steagul inamicului”, dar, în anumite contexte, acestea se pot transforma în scenarii complexe, care vizează re-editarea unor lupte celebre, ceea ce presupune utilizarea unui echipament adecvat acelei perioade (reenacting).

Airsoft-ul este una dintre cele mai “serioase” moduri de a te distra, fiindcă oferă cel mai ridicat grad de realism unui joc. Alege-ți jucătorii, armele și scenariul, selectează câmpul de luptă și implică-te într-un joc care îți va schimba percepția despre tine și ceilalți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here