Amintirile lui Mihai Seplecan din biroul ministrului Gabriel Oprea: Oprea către Vuşcan: Mă, tu mâine să-l cauţi pe Seplecan ca să vă întâlniţi şi să nu-l suspenzi pe Seplecan!

0

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, liberalul Mihai Seplecan, dat jos din funcţia de preşedinte de omerta clujeană PNL-UDMR-PSD, a explicat la emisiunea „Pentru Cluj”, de la NCN, care erau relaţiile lui Gabriel Oprea în Cluj, relaţii pe care le-a descoperit chiar din biroul generalului de la Ministerul de Interne.

Seplecan a devoalat şi relaţiile strânse dintre Gabriel Oprea – SRI şi DNA.

„Am fost chemat la dânsul în birou (n.r. biroul ministrul Gabriel Oprea), când era ministru de interne. Şi mi-a zis: Domnule am înţeles că ai fost dat afară din PNL şi hai să te iau la mine la UNPR, să treci la UNPR. Adică indirect au vrut să facă să mă calmez. L-a sunat pe Prefectul Clujului, i-a spus direct să nu mă suspende. Încă nu i-a spus dl. Prefect, ci mă. `Mă, tu mâine să-l cauţi pe Seplecan ca să vă întâlniţi şi să nu-l suspenzi de acolo`. Că PNL-ul cu PSD-ul cu toţi vroiau să mă suspende de la conducerea Consiliului Judeţean.

La fel l-a sunat şi pe Ioan Rus şi am fost primit aici, sus, la el, la Mercedes, de către domnul Rus, după o discuţie şi un telefon al domnului Oprea. După aceea mi-am dat seama că acesta era sistemul. Domnul Oprea era foarte influent. 

În biroul său, Oprea m-a mai întrebat: Ai probleme cu SRi Cluj? Dar cu DNA Cluj ai? Dacă ai ceva să le spui că eşti omul meu. Nu am înţeles atunci despre ce era vorba. Eu după, chiar de pe telefon, i-am spus domnului Cecan (fost şef al SRI Cluj, n.r.) de la Cluj: Am fost la ministrul de interne. Mi-a spus să-şi spun ţie că eu sunt omul lui. Nu mi-a spus nimic dl. Cecan atunci” a rememorat Mihai Seplecan, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here