Cum alegem o firmă de web hosting?

0

Există peste o jumătate de milion de site-uri românești active. A avea un site propriu la firmă sau chiar unul personal nu mai este demult ceva neobișnuit. Iar toate aceste site-uri trebuie ținute undeva, pe un server. Iar aici apare nevoia unei companii care să ofere găzduire web.

Firmele mari din străinătate care oferă acest serviciu au dezavantajul distanței. Cum site-urile devin tot mai mari și oamenii tot mai nerăbdători, timpul de încărcare a unei pagini este tot mai important, deci cele câteva secunde în plus pe care le pierdem când folosim un server din Statele Unite, de exemplu, contează și pot face diferența între un vizitator care rămâne pe site-ul nostru și unul care renunță.

Alternativa este, deci, lucrul cu o firmă românească de hosting, care va oferi viteză mult mai mare pentru utilizatorii locali. Dar sunt sute de firme autohtone, cum alegem cu cine lucrăm? Sunt câteva criterii pe care trebuie să le luăm în calcul.

În primul rând, e preferabil să fie o companie cu vechime pe piață, cu servere proprii, cu reputație bună. Recomandările altor clienți nu sunt nici ele de neglijat, mai ales când vine vorba de asistența tehnică, un punct foarte delicat la multe firme de hosting. Extra-opțiunile pe care le poate oferi, flexibilitatea și diversitatea serviciilor sunt și ele puncte importante. Evident, nu în ultimul rând contează și prețul, dar acesta nu trebuie să fie singurul factor, deoarece prețurile pentru găzduire sunt oricum relativ mici și un server bun este un atu important.

Recomandarea noastră este o companie din Cluj, testată de noi cu succes: Hostvision. Este pe piață de foarte mult timp, de la începuturile internetul românesc, au avut mii de clienți, dețin numeroase servere în România și Statele Unite, au o echipă serioasă și profesionistă. Prețurile sunt ok, oferă multe variante de hosting și au un support tehnic foarte bun, mult peste alți provideri din domeniu.

Pe lângă găzduirea clasică a site-urilor, au și alte servicii interesante: înregistrare domenii, SSD hosting, certificate SSL, Virtual Private Servers și colocare echipamente. Interfața este ușor de utilizat, iar plata se poate face cu cardul, prin transfer bancar sau PayPal. Mai multe informații se pot obține direct de la ei, prin chat-ul de pe site.

Hostvision
Adresa: str. Eremia Grigorescu nr. 87, Cluj-Napoca
Telefon: 0371 781 782
Web: https://hostvision.ro/
E-mail: contact@hostvision.ro
Facebook: https://www.facebook.com/hostvision

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.