Echipa națională a Românei de rugby se pregătește pentru confruntarea cu Spania

0

”Stejarii” se pregătesc pentru meciul cu ibericii care va avea loc, duminică, de la ora 13:45, pe stadionul Central Field Universidad Complutense de Madrid. Vineri vor avea zi liberă, de refacere, iar sâmbătă vor susţine Antrenamentul Căpitanului.

Aripa naţionalei de rugby a României, Ionuţ Dumitru, spune că tricolorii sunt pregătiţi pentru confruntarea cu Spania, de duminică, din REIC 2018, şi că aşteaptă cu nerăbdare începerea partidei.

”Am avut un antrenament foarte bun, ne pregătim pentru un meci intens cu Spania. Ne simţim excelent, abia aşteptăm meciul de duminică, mai sunt câteva zile, o să punem totul la punct. Este un meci esenţial pentru noi, pentru campania de calificarea la CM, şi eu zic că o să decurgă bine. Privim totul cu entuziasm”, a spus, într-o declaraţie pentru FRR, stelistul Ionuţ Dumitru, joi, la finalul ultimului antrenament susţinut pe terenul de joc.

După confruntarea cu Spania, tricolorii vor mai avea de disputat trei partide: în 3 martie la Cluj contra Rusiei, cu echipa Belgiei în 10 martie la Buzău şi În 18 martie împotriva Georgiei la Tbilisi.

România a câştigat primul meci din REIC 2018, învingând sâmbăta trecută Germania, pe Cluj Arena, cu 85-6, în timp ce Spania a câştigat, în deplasare, cu Rusia, scor 20-13.

România ocupă în acest moment primul loc în REIC şi, dacă îşi va păstra postura de lider sau se va clasa pe locul secund, după Georgia (deja calificată), va avea asigurat locul în Grupa A de la CM 2019, grupă în care se regăsesc deja Irlanda, Scoţia şi Japonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here