Emanuel Ungureanu: Marius Fodor, omul grupului Ioan Rus-Irimie-Florian-Șușcă se înscrie din nou cu prima șansă la șefia secției de chirurgie vasculară

0

Deputatul Emanuel Ungureanu continuă dezvăluirile senzaţionale din lumea medicală clujeană, prin deconspirarea tentativei grupului Ioan Rus-Irimie-Florian-Șușcă, de a-l înscăuna pe Marius Fodor, la șefia secției de chirurgie vasculară.

“În direct din Clinica Chirurgie 2 din Cluj-Napoca! Aici este un infern cu 45 de paturi dotat cu un sistem de terapie intensivă subdimensionat unde nu se respectă nicio normă în zona de combatere a infecțiilor nosocomiale. Luni, omul grupului Ioan Rus-Irimie-Florian-Șușcă se înscrie din nou cu prima șansă la șefia secției de chirurgie vasculară. Numele lui este Marius Fodor.

Acest doctor, pila lui Șușcă prin Ioan Rus a mai fost numit șef de secție, complet ilegal, v-am mai povestit. Am reacționat doar eu și prea puțini alții atunci, o fac și acum. Voi apela din nou la justiție împotriva acestei găști de tip mafiot. Rămâne însă întrebarea?
Unde este societatea civilă? Unde sunt medicii care știu că aceste numiri se fac pe criterii politice, de gașcă, nu pe criterii de competență?

Cine iese în stradă, luni și marți în fața Clinicii Chirurgie 2 pentru a protesta împotriva impunerii ca șef de secție a măcelarului Marius Fodor care a lovit în mod repetat, în sala de operații o asistentă medicală? Cine reacționează? Vă este frică? De ce?” a anunţat deputatul USR pe o reţea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here