Noua Dreaptă solicită conducerii MNȚR să anuleze proiecția filmului „Soldații. Poveste din Ferentari”

1

Studioul Horia Bernea din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român a fost acuzat de către Noua Dreaptă că ar difuza filme care fac propagandă homosexualității.

La proiecția din data de 4 februarie mai mulți spectatori și-au manifestat dezgustul față de scenele la limita pornografiei din filmul „120 bătăi pe minut”. Conducerea Muzeului Național al Țăranului Român recidivează și după doar câteva zile anunță difuzarea unui alt film cu tematică homosexuală: „Soldații. Poveste din Ferentari”, film premiat la festivalul de la San Sebastian, secțiunea dedicată filmelor LGBT.

„Ne-am fi așteptat să vedem anul acesta la cinematograful Muzeului Țăranului Român filme dedicate Centenarului Marii Uniri. Ne-am fi așteptat să vedem cum directorul acestui muzeu promovează valorile tradiționale ale poporului român, în buna tradiție a regretatului Horia Bernea, care a făcut din acest muzeu un adevărat templu al civilizației arhaice românești”, a declarat liderul Noii Drepte, Tudor Ionescu într-un comunicat de presă.

Noua Dreaptă consideră că în locul filmelor cu tematică sexuală ar trebui difuzate filme care promovează cultura românească.

„Ceea ce primim în schimb sunt filme care fac propagandă homosexualității, care abundă în limbaj vulgar și manele, și care nu au ce căuta în programul de cinematograf al unui muzeu al civilizației tradiționale, care evocă spiritul satului românesc și care ar trebui să aducă un elogiu țăranului român, spiritualității, culturii și valorilor specifice lui”, a adăugat Tudor Ionescu.

Satul românesc a fost dintotdeauna un reper de bun simt și de virtuți creștine autentice, în atiteză cu decadența, imoralitatea, vulgaritatea ridicate la rang de artă în filmele cu tematică homosexuală, susține organizația.

De asemenea, Noua Dreaptă crede că difuzarea unor astfel de pelicule într-un muzeu al tradițiilor, al spiritualității tradiționale românești este o provocare ieftină prin care se creează tensiuni artificiale în societatea românească. Se testează răbdarea românilor, se urmărește provocarea majorității creștine din România și se întinează memoria lui Horia Bernea, pe care activiștii homosexuali nu îl pot ierta pentru cuvintele sale mai actuale ca niciodată: „Știu că lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală”.

Noua Dreaptă somează conducerea MNȚR să anuleze proiecția filmului „Soldații. Poveste din Ferentari”, în caz contrar, orice protest al membrilor Noii Drepte și al tuturor celor care apară normalitatea este pe deplin justificat și în condițiile date, imperativ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here