În decembrie organiza o “petrecere de adio” iar în ianuarie dispare: Ioan Bene, cel mai proaspăt fugar al Clujului!

0

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la 3 ani şi 8 luni la închisoare pentru dare de mită în dosarul fostului preşedinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost dat în urmărire după ce nu a fost găsit pentru a fi încarcerat în Penitenciarul Gherla: “A fost dat în urmărire naţională deoarece nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei. Persoanei respective i se ridicase măsura controlului judiciar din decembrie 2015” conform purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop.

Avocatul său, Mihai Neamţu, susţine că bărbatul este plecat în concediu.

Potrivit unor surse, apropiate omului de afaceri, în luna decembrie, Neluţu ar fi spus mai multor apropiaţi, la o petrecere de adio că s-ar putea să nu-l mai vadă vreodată. Mulţi au crezut că este o glumă, alţii că metaforic se referă la “închisoare” dar iată că Neluţu Bene a produs surpriza: a fugit din ţară.

Problema domnului Bene este una serioasă, dumnealui mai având pe rol un proces destul de greu, la care pe lângă cei trei ani primiţi acum, putându-se adăuga încă 5-7 ani.

Cine a mai fost interesat ca dl. Bene să fugă din ţară? Probabil un om de afaceri extrem de influent în lumea politică şi a serviciilor.

Ramâneţi focusaţi pe site-ul PRESA LOCALĂ pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.