Unde preferă studenții clujeni să își petreacă timpul liber?

0

Viața tinerilor la Cluj nu înseamnă doar studenție, cursuri și sesiune. Este orașul care îți oferă multe oportunități și locuri speciale unde te poți relaxa și petrece timpul liber.

De obicei studenții își încep zilele grele de luni la o cafea și încheie săptămâna cu seri de neuitat. De cele mai multe ori ca să rămâi frumoase e nevoie și de un local corespunzător, iar eu recomand cu mare încredere „Molecular Beams”. E locul în care mi-am început multe zile cu cafeaua alcătuită din boabe atent selecționate, formate din 100% Arabică, alese doar din regiunea Etiopia, având o prăjire medie, corpolentă, iz floral și aromă fructată de citrice.

Molecular Beams e unul dintre localurile care își au locația pe strada Piezișă, centrul studenților din Cluj care locuiesc în căminele din această zonă și nu numai. Pentru orice locuitor al Clujului sau student nou venit în oraș, poate chiar si pentru turiști, strada Piezișă este un punct de reper.

Beams în engleză înseamna grinzi iar acesta este primul element ce-l vei remarca în designul de interior. Localul se prezintă cu un design ce combină elemente rustice cu o tentă modernă și industrială. Totul original, un concept venit din partea proprietarilor Beams, cu multe detalii frumoase.

Foarte primitor, cu un miros de lemn și nou ce se remarcă de cum intri, Beams se împarte pe două nivele: parterul cu zona de bar și mese, locul unde se țin și party-uri, și etajul 1 cu o zonă și mai mare de mese, chiavari scaune confortabile și foarte luminos. În total, la mese încap peste 100 de persoane.

Molecular Beams
Adresa: Str. Piezișă nr. 28, Cluj-Napoca
Telefon: 0264 704 088
E-mail: contactbeams@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/beams.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here