Surpriza anului 2018: Un secretar de stat analfabet din Cluj doreşte să preia frâiele partidului

2
Statue of Lady Justice (Justitia)

Surpriza anului 2018: Un secretar de stat analfabet, pe care PSD l-a aruncat precum o măsea stricată, din Cluj, doreşte să preia frâiele ALDE Cluj.

Dacă în media locală şi naţională s-a remarcat prin lipsa de logică şi gramatică în argumentaţie, în plan discret, sercretărelul pregăteşte un coupe d’etat în ALDE Cluj.

Indiferent de sumele oferite publicităţii locale, îl anunţăm pe penibilul analfabet că îi vom urmări cu atenţie activităţile politice şi cumetriile locale şi îl anunţăm, că de curând, a intrat în vizorul zeiţei Themis.

 

2 COMENTARII

  1. Hmmmm….asta se numește știre sau articol ?! :)))))))
    Am o nelămurire : de ce e atat de revoltata presa locală cine si ce post de conducere preia cineva intr-un partid ? E ziarul lui Alde ? Ca nu înțeleg. Si daca zvonul e adevarat, de cand e o infracțiune sa preiei o funcție de conducere ? S-a suparat zeița Themis ? :))))))) hai no ! Ca nu suntem la grădinița :)))) si de unde stie ca nu va fi mai bun decat cine este acum? N-o fi știind el sa vorbească, dar poate e bun la fapte. Ca de cei care vorbesc frumos toata ziua si nu fac nimic ne-am cam saturat. Mai bine unul care vorbește puțin, dar face multe.
    Eu cred ca omul e bun si va este frica :))))) altfel de ce v-ati obosi sa faceti valva cu articolul asta ? :))))) pentru un analfabet atâta deranj ? :))))))

  2. Daca Alde e îngrijorat ca va fi la conducerea sa, de ce l-a numit secretar de stat? Își invoca propria greșeala ????? Sau omul a inceput sa deranjeze pe unii !!!! Ca atunci se explica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here