Shop-einstal.ro aduce tehnologia în casa ta!

0

Aportul tehnologiei în viețile noastre este unul de neimaginat, iar ultimii ani aduc cu sine modificări pe care nu le-am fi așteptat sau intuit, sub nicio formă. Față de acum acum mulți ani în urmă, atunci când multe nișe nu erau atât de puternic industrializate, iată că acum trăim momentele în care tehnologia și-a pus amprenta pe tot ceea ce ne înconjoară. Domeniul instalațiilor pare că nu a fost lăsat în urmă, drept pentru care Shop-einstal.ro ne face astăzi cunoștință cu modelele de pompe submersibile cu variatoare de turație din oferta lor.

De ce să alegi pompe submersibile cu variatoare de turatie?

Variatorul de turație este de fapt un convertizor care are rolul de a înlocui componentele ce stau la baza funcționarii unei pompe în regim de hidrofor. Astfel, presostatul, manometrul și supapele de sens sunt înlocuite de acest convertizor, care va proteja pompa și o va face să funcționeze într-un mod cât mai potrivit nevoilor noastre. Variatorul protejează pompă de fluctuații de tensiune, lucru care îi asigura funcționarea optimă și asigura acel număr de turații care va face că pompă submersibilă să funcționeze în siguranță.

Shop-einstal.ro este un magazin care pune preț pe calitatea produselor pe care le oferă. De aceea, magazinul își prezintă într-un mod impecabil oferta de pompe submersibile cu variatoare de turație. Pompele submersibile Panelli, dotate cu variatoare de turație de tip Epower sunt unele dintre cele mai bine contate produse din acest magazin. Calitatea acestora, dar și caracteristicile tehnice sunt cu adevărat de neegalat, iar acest lucru le face să fie vârf de gama în această industrie.

Ce avantaje are un variator de turatie?

Un astfel de variator pentru pompe submersibile are atât rolul de a asigura un număr potrivit de turații, cât și asigurarea unei presiuni constante în instalație. Afișajul digital ne ajută să identificăm în timp real nevoile pompei și ale sistemului, iar montajul unui astfel de variator se poate face atât în plan vertical cât și orizontal, fără a fi condiționat în vreun fel de spațiul alocat. Acest produs înlocuiește varianta comună de măsurare a presiunii, este mult mai eficient și cu mult mai precis. Întreținerea este facilă și nu necesită intervenții speciale și nici ajutor specializat în vederea montajului.

Aceste pompe submersibile cu variatoare de turație pot fi folosite într-o multitudine de domenii, mai ales având în vedere faptul că vorbim despre pompe care prezintă un concept brevetat, cel al paletelor flotante, care ajută foarte mult în domeniul alimentărilor cu apă contaminată cu particule de nisip. Rezistența la nisip a acestor pompe este superioară față de cea a altor pompe, iar avantajul major al acestora constă și în faptul că acest variator va asigura un debit și o presiune constantă a apei. Domeniile de utilizare al unor astfel de pompe fac referire la alimentarea cu apă din puțuri și fântâni de 4” sau chiar mai mari, dar și la alimentarea sistemelor de irigare sau a microintreprinderilor.

Shop-einstal.ro ne aduce noutățile următorului an în rafturile sale. De asemenea ne aduce și confortul și siguranța în exploatare a unor produse cu adevărat de calitate. Pompele submersibile cu variatoare de turație sunt și cele care beneficiază de protecție împotriva gripării motorului, protecții în ceea ce privește scurt-circuitele, dar și protecție împotriva lipsei de apă. Pompă nu va mai funcționa în gol, ceea ce înseamnă că nu se va mai defectă atât de repede precum în sistemul tradițional de măsurare a presiunii.

Acum este mai ușor ca oricând să ne putem ocupa de proiectele noastre personale. Având la îndemână tehnologia, lucrurile par a se desfășura mai ușor și cu beneficii mai mari. Iar dacă avantajele sunt atât de multe, ceea ce ne mai rămâne noua de făcut este să îmbrățișăm tehnologia și să o folosim, astfel încât de beneficiem la maxim de rezultatele obținute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.