USR lansează campania de consultare civică „USR e vocea ta”

0

Uniunea Salvați România (USR) anunță lansarea campaniei națioanle de consultare civică „USR e vocea ta” – cea mai mare campanie de acest gen realizată de un partid politic din România.

Campania, realizată la nivel național, constă în comunicarea pe stradă cu cetățenii prin intermediul unui chestionar și distribuirea unui ziar care va cuprinde toate activitățile întreprinse de partid la un an de la intrarea în Parlament.

La nivelul județului Cluj, proiectul se va desfășura atât în Cluj-Napoca, cât și în Florești și Turda. În total, vor fi distribuite 15.000 de ziare clujenilor (100.000 în întreaga țară și în diaspora) și se vor aplica 1.800 de chestionare (plus alte 30.000 la nivel național și în diaspora). Toate materialele vor fi tipărite în Cluj-Napoca.

„Proiectul nostru – USR e vocea ta! – este un pas firesc pe care noi, cei care ne-am asumat modernizarea României, îl facem către cetățenii care doresc să pună umărul la acest proiect de țară. Dacă vrem să schimbăm cu adevărat România, o putem face doar împreună și a venit timpul ca noi, cei care ne dorim acest lucru să fim mult mai mulți”, a declarat deputatul Tudor Rareș Pop, coordonatorul proiectului.

În primăvară, USR va prezenta la nivel național rezultatele campaniei, care va lua în considerare opinia câtorva zeci de mii de cetățeni.

Despre USR

În urmă cu un an, Uniunea Salvați România devenea primul partid politic format din cetățeni care respectă criterii stricte de integritate care a reușit să intre în Parlament. Odată ajuns acolo, partidul și-a asumat misiunea de a lupta pentru o Românie modernă, în care drepturile și libertățile oamenilor sunt respectate și garantate de instituții eficiente și integre.

Recent, în cadrul filialei USR din Cluj-Napoca au avut loc schimbări la nivelul conducerii. Astfel, funcția de președinte este ocupată de Radu Boloveschi, iar cea de vicepreședinte de George Trif. Acesta din urmă este și coordonatorul echipei de monitorizare a Consiliului Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here