USR Cluj: Primăria Cluj-Napoca refuză să ne dea un sediu, în baza unor motive puerile

0
  • foto: Adevarul

Conducerea USR Cluj susține că „din motive pe care nu le știm și nici nu dorim să le înțelegem”, Primăria Cluj-Napoca refuză să le ofere un sediu, așa cum este legal.

Potrivit lui Elek Levente, președintele filialei clujene, autoritățile locale au prelungit mai mult decât este cazul aprobarea cererii partidului de a primi un sediu, motivele invocate de acestea fiind neîntemeiate pe argumente rațioanale.

„Deși avem cerere la Primărie de un an de zile, încă nu avem un răspuns clar, cu toate că legea îi obligă să ne ofere un sediu. Am fost refuzați în baza unor motive puerile: că nu am precizat dacă vrem sediu pentru filiala locală sau pentru cea județeană, că de ce am semnat eu cererea în ambele poziții, și la președinte, și la președinte filială, cu toate că eu eram preșeșinte și pe național și pe filiala județeană.

În condițiile în care noi avem aproape 24% rezultat obținut la ultimul scrutin, noi încă nu avem un spațiu, iar dacă vă plimbați pe Eroilor o să observați că partide care nici nu mai există ocupă fără nicio problemă spații importante din portofoliul Primăriei”, susține Elek Levente.

Vom reveni cu răspunsul Primăriei Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.