Un centru medical din Cluj și-a făcut o mică bibliotecă

0

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Cabinetele Grupate de pe Aleea Băița nr. 9 Cluj-Napoca, invită publicul interesat să ia parte marți, 12 decembrie 2017, începând cu ora 10.00, la inaugurarea unei mini-biblioteci destinată pacienților care frecventează acest centru medical.

Evenimentul va avea loc pe strada Băița nr. 9 din municipiul Cluj-Napoca și face parte din programul „Implică-te și dăruiește. Fii voluntar!”, generat de proiectul național „Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”, implementat de către Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat și Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România.

Fondul de carte al mini-bibliotecii este constituit în exclusivitate din cărți provenite prin campania de donație „Biblioteca fără ziduri”. Biblioteca a mai deschis astfel de mini-biblioteci în diverse instituții din Cluj-Napoca, aceasta fiind prima dintr-un centru medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.