Unde ne cazăm când mergem la Beliș

0

Stațiunea Beliș-Fântânele este una dintre cele mai apreciate obiective turistice din județul Cluj, prin frumusețea locului și a oamenilor, dar mai ales prin pacea pe care ți-o imprimă destul de repede.

În stațiune se ajunge foarte ușor, comuna Beliș fiind situată la doar 80 de kilometri de Cluj-Napoca, ceea ce o recomandă drept o foarte bună opțiune pentru escapadele de weekend de peste an, dar mai ales pe timpul verii.

Ca turist în Beliș ai multe opțiuni de cazare, desigur, și în funcție de ce vrei să faci în timpul petrecut acolo sau de buget. Din multitudinea pensiunilor si cabanelor din zona, noi am ales Pensiunea Doru.

Pensiunea este situată în satul Bălcești, comuna Beliș, la 1.200 m altitudine, în munții Apuseni. Aceasta a fost construită din dorința proprietarilor de a face cunoscută turiștilor frumusețea acestei zone pitorești, care completează lista celor mai frumoase locuri din România.

Pensiunea pune la dispoziția celor care îi trec pragul o serie de activități menite să îi ajute să își petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut de la:

  • plimbări pe lac,
  • călărie,
  • înot în piscină,
  • pescuit,
  • plimbare cu căruța,
  • până la excursii în împrejurimi.

La Pensiunea Doru fiecare turist se poate bucura de confortul modern într-un decor tradițional. Proprietarii pun la dispoziție 5 camere duble și 4 camere cu 3 locuri, toate având baie proprie. De asemenea, pensiunea dispune și de un restaurant cu specific european.

Pensiunea stă foarte bine și la capitolul facilități. Pe lângă cele oferite pentru fiecare cameră (televizor, cablu Tv, încălzire prin centrală, parcare), turiștii se pot bucura de un centru de relaxare de tip SPA la standarde ultra moderne (piscină, saună, jacuzzi), parcare,foișor amenajat pentru barbeque și un spatiu verde cât vezi cu ochii în zare.

Puteți contacta pensiunea, pentru a vă rezerva o escapadă într-un loc în care natura, obiceiurile și confortul lumii moderne se amestecă exact cât și cum trebuie, în următoarele moduri:

Adresă: Sat Bălceşti nr. 40, Comuna Belis, jud. Cluj
Telefon: 0766 298 670
E-mail: office@pensiunea-doru.ro
Web: http://pensiunea-doru.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pensiuneadorubelis/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here