Un blog de călătorie în cuplu promițător: AZ Travel Tips

0

Sunt multe site-uri românești de turism. Majoritatea lor aparțin însă fie unei agenții, fie unor călători singuratici. Mulți dintre ei renunță să mai scrie după câteva luni sau o fac doar sporadic. Azi însă vă prezentăm ceva diferit.

AZ Travel Tips este un site ce aparține unui cuplu de turiști care doresc în același timp să vă povestească aventurile lor, să ofere sfaturi celor pasionați de călătorii dar cu mai puțină experiență, să prezinte oferte foarte bune pentru cei cu bani puțini și ponturi pentru a merge ieftin prin lume.

Blogul are și o pagină de Facebook foarte activă, dar și un canal de Youtube care promite să crească tot mai mult. De asemenea, este printre puținele site-uri românești de profil care are și o versiune în limba engleză.

Pe site sunt materiale accesibile românilor obișnuiți, care circulă cu companii aeriene low cost și caută cazare la prețuri mici, astfel că rezonează mai puțin cu destinațiile exotice. Sunt însă multe locuri frumoase, unde se poate ajunge cu fonduri minime, pe care însă unii nu le cunosc sau le consideră în mod eronat ca fiind scumpe. Acestea se regăsesc aici!

Recomandăm acest site atât celor care sunt la începutul plimbărilor lor prin țara noastră și prin lumea largă, cât și celor care au deja experiență de „vagabonzi”, dar sunt deschiși la sugestii de locuri noi și interesante care să-i inspire în viitoarele lor escapade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.