Natalia Intotero despre candidatul PSD la primăria Deva: Petru Mărginean este omul care își duce la bun sfârșit proiectele

0

Deputatul social-democrat de Hunedoara, Natalia Intotero, a declarat despre candidatul PSD la primăria Deva că „Petru Mărginean este omul care își duce la bun sfârșit proiectele”.

„Eu cred în oameni și în valorile umane. Petru Mărginean este un om de valoare, care își iubește comunitatea și care muncește pentru deveni. În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, Mărginean nu a făcut spectacol și nu a reacționat la răutățile din jurul lui. Asta pentru că, așa cum îl cunosc, este interesat de administrație, de comunitatea în care trăiește, nu de politică!

Am înțeles că Petru Mărginean este omul care își duce la bun sfârșit proiectele și care repară ceea ce alții au stricat. Este omul în mâinile căruia aș lăsa fără grijă viitorul copiilor noștri, pentru că este tată și bunic, deci știe ce comoară ne sunt copiii. Ca și mine, el crede cu tărie că eforturile noastre de azi sunt și pentru generația de mâine.

Deva are nevoie de un om pentru oameni. Deva are nevoie de un primar responsabil și de un viitor mai bun. Petru Mărginean va fi acel primar. Cu el, Deva o să câștige!” a declarat Natalia Intotero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here