Elena Udrea la Comisia SRI: PSD era prea puternic. Din zona Coldea am auzit (…) Erau de față Victor Ponta, Ioan Rus și Sîrbu!

0

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, în Comisia de Control a SRI, că în anul 2010 a participat alături de foștii șefi ai SRI, George Maior și Florian Coldea și foști lideri ai PSD, Victor Ponta, llie Sîrbu și loan Rus, la întâlniri în care s-a discutat despre „teoria” potrivit căreia PSD-ul este „prea puternic” și pentru „binele democrației ar trebui lucrat la liderii din teritoriu”.

„Le-am spus cum (n.r. celor din Comisia SRI), la un moment dat, exista teoria cum că PSD este un partid prea mare și prea puternic, că dreapta este prea fărămițată, și că pentru binele democratiei ar trebui slăbiti liderii din teritoriu. Discuțiile aveau loc la diferite întâlniri onomastice, la zilele unor instituții. Din zona Coldea am auzit aceste teorii, prin anul 2010 cred, făceau strategii că totuși ar trebui lucrat pe liderii PSD din teritoriu. Erau de față Coldea, Maior, Ponta, Rus, Sarbu. Argumentele erau statul de drept, lupta contra corupției” a declarat Udrea, pentru EVZ, la ieșirea din ședința Comisiei SRI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here