Companiile de IT din Cluj continuă să sponsorizeze secția de Informatică în limba germană de la UBB

0

Joi, 12 octombrie va fi semnat de către Reprezentanţii Universităţii Babeş-Bolyai şi cei ai companiilor Porsche AG, MHP Consulting – a Porsche Company şi NTT DATA România, actul de prelungire a acordului de sponsorizare a specializării Informatică în limba germană. Documentul prevede continuarea sponsorizării specializării Informatică în limba germană, nivel licenţă, dar şi finanţarea unui program nou de master în limba germană.

Până în prezent au fost scoase anual la concursul de Admitere un număr de 75 de locuri, la nivel licenţă.

Universitatea Babeş-Bolyai, împreună cu MHP Consulting Romania SRL, Porsche AG şi cu EBS România SA. au semnat, în data de 5 martie 2014, un contract pentru finanţarea primului program de studiu nivel licenţă de Informatică în limba germană, din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică.

Programa de studiu este sincronizată cu cele  ale universităţilor din Germania, cu respectarea tuturor standardelor de calitate.

Implicarea companiilor constă în acordarea sprijinului financiar, programului de studiu Informatică în limba germană din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii Babeş-Bolyai în perioada 2017-2020, dar şi în consultanţă oferită de specialişti în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here