Emil Boc: „Vom definitiva aceste sensuri giratorii care au fost cu titlu experimental. Aprecierile sunt preponderent pozitive.”

0

Sensurile giratorii care au fost cu titlul experimental de exemplu Câmpului cu Calea Mănăștur, vor fi definitivate, ele fiind apreciate de conducătorii auto.

”Vom definitiva aceste sensuri giratorii care au fost cu titlu experimental puse, de exemplu Câmpului cu Calea Mănăștur. Pe acesta vom definitiva pentru că aprecierile sunt preponderent pozitive cu privire la implicațiile acestuia.” a declarat Emil Boc.

În ceea ce privește trecerile de pietoni, nu se poate spune același lucru, deoarece clujenii sunt puțin contrariați, fiind două treceri la aproximativ 100 m. distanță una de alta.

„Au dreptate clujenii privind trecerea de pietoni. Aceasta a fost mutată pentru a permite crearea sensului giratoriu. Într-adevăr pare puțin contrariată lumea pentru că la o distanță de sub 100 de metri sunt 2 treceri de pietoni. Sunt argumente în favoarea menținerii ambelor treceri.

Unii spun că tocmai această trecere de pietoni permite să fie o anumită circulație în girația din sensul giratoriu dând posibilitatea și celor de pe Câmpului să intre și să iasă și să poată circula mai bine. Și de asemenea, trecerile de pietoni sunt sincronizate, având vedere simultan. Alții spun că sunt prea aproape și nu se justifică. Dacă tai una din acestea, oamenii ar avea mult de circulat. Vom studia în continuare aceste treceri de pietoni, dar până atunci vom definitiva sensul și ne vom pronunța apoi asupra trecerilor de pietoni” a mai spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here