Cum explică primarul Nicolae Robu pierderea procesului în cazul finanțării echipei ACS Poli

0

Primarul Nicolae Robu și-a revărsat nemulțumirea față de Curtea de Apel Timișoara care a dispus recuperarea prejudiciului de 35.000.000 de lei inclusiv de la el, în procesul privind legalitatea finanțării echipei ACS Poli.

„Citiţi şi vă minunaţi. Peste tot e legal, la Timişoara, fix acelaşi lucru, e ilegal. Până când. Speţa Primăria Timişoara contra Curtea de Conturi privind finanţarea sportului este identică, identică cu speţa primăria Cugir contra Curtea de Conturi. Primăria Cugir a câștigat în instanță, Primăria Timișoara a pierdut! ÎN ACEEAȘI ȚARĂ!-. Diferența este că procesul Primăriei Timișoara s-a judecat la Curtea de Apel Timișoara, iar procesul Primăriei Cugir s-a judecat la Curtea de Apel Alba Iulia și nu e vorba de o diferență la nivel de instituție -îmi place să cred asta!-, ci de o diferență la nivel de judecători!

ste absolut scandalos cum procedează Curtea de Conturi, și eu am niște propuneri de îmbunătățire a legislației ca să îi oprească pe cei de la Curtea de Conturi de la astfel de atitudini. Şi după legislaţia actuală rezultă că, după ce o hotărâre de consiliu local sau judeţean intră în vigoare şi nu este atacată de Instituţia Prefectului timp de şase luni, devine legea locală, deci tot ce se întâmplă în acord cu litera si spiritul său este strigător la cer” a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here