Semafoarele sunt o adevărată problemă pentru traficul din Cluj

0

Semafoarele au devenit o reală aventură pentru cetățenii din Cluj. Au fost făcute mai multe sesizări în legătură cu semafoare defecte sau semafoare care mai mult încurcă circulația.

Un clujean a semnalat faptul că semaforul din cartierul Someșeni, strada Orăștie nu funcționează.

„Bună ziua! Va rog sa rezolvați problema cu semaforul de pe strada Orăștie și anume nu merge verdele intermitent pt a vira la dreapta,fapt care încurcă foarte mult și se fac cozi imense la semafor. Mulțumesc” a scris clujeanul pe Harta Sesizărilor din aplicația MyCluj.

Un alt cetățean semnalează faptul că la intersecția sălii polivalente există un risc mare de accidente deoarece culoarea verde la cele două semafoare se suprapune.

„Exista o mare problema la intersecția sălii polivalente! Se pare ca semaforul de pe podul Garibaldi înspre Uzinei Electrice ține prea mult verde la mașini astfel încât atunci când vrei sa treci pe zebra către sala polivalenta încă vin mașini. Deci cred ca se suprapun 2 culori verzi (cea a mașinilor și cea a zebrei) și de foarte multe ori sunt mașini care fie frânează brusc, fie accelerează periculos pe zebra. Exista un risc imens de incidente majore. LUAȚI MASURI!!”  scrie cetățeanul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here