Elitele Clujului se întâlnesc la Chios sub egida: „Celebrate Cluj – Party & Networking”

1

Pe 5 octombrie, la Chios Social Lounge aflat în Parcul Central din Cluj-Napoca va avea loc unul din cele mai interesante evenimente mondene ale acestei toamne: Celebrate Cluj – Party & Networking, organizat de Intelglobalis Consulting. Petrecerea este destinată elitelor clujene, acelor persoane care contribuie la evoluția orașului.

Evenimentul începe la ora 18:00 și se va întinde mult după miezul nopții, durata mare dând ocazia invitaților să socializeze relaxat, să discute despre orice subiecte doresc, fără vreun deadline, să găsească noi moduri de relaționare în afara structurilor clasice din care fac parte, să se cunoască la nivel personal, nu doar profesional.

Deși ținuta cerută este business, smart casual, sau cocktail attire, participanții vor avea parte de o atmosferă deschisă și primitoare, departe de sobrietatea întâlnirilor oficiale de afaceri. Scopul este crearea de conexiuni profunde, bazate și pe simpatie individuală, nu doar pe interese financiare.

La eveniment sunt invitate diferite tipuri de persoane: reprezentanţi cu putere de decizie ai mediului de business (manageri, antreprenori etc.), reprezentanți ai mediului juridic (avocaţi, notari, executori judecătorești etc.) , reprezentanți ai administrației locale, medici, arhitecți, artiști și reprezentanți ai mediului academic din Cluj-Napoca, dar şi din afara țării. Numărul participanților este estimat la 200 – 300.

Florin Bugnar, director executiv al companiei Intelglobalis Consulting

Program:

Ora 18:00 – Primirea participanților

Ora 18:30 – Deschiderea evenimentului și prezentarea invitaților speciali și a partenerilor

Ora 20:00 – Party & Networking

Taxă participare: 130 lei

Mai multe detalii se pot găsi pe evenimentul de Facebook, la telefon: 0741 365 008 sau pe adresa de mail: xpn@intelglobalis.ro

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru initiativa organizatorilor! Era nevoie de un eveniment in care sa se adune si oameni seriosi si care fac ceva pentru aceasta comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.