Declarație ȘOC a deputatului USR, Emanuel Ungureanu: DNA, preocupată de imagine. Codruța Kovesi să facă pasul înapoi

0

Deputat USR, Emanuel Ungureanu acuză în mode neașteptat: DNA, preocupată de imagine. Codruța Kovesi să facă pasul înapoi.

„Am ajuns să cred ce a spus la un moment dat Mircea Badea într-o emisiune, anume că a fost contactat de Laura Condruța Kovesi pentru a face PR instituției. Doamna Kovesi nici nu a negat acest lucru. De altfel, chiar și acum DNA pare preocupată de imagine.

Asistăm la o decridibilizare tot mai mare a instituției. Datele din dosarul ‘Insula Belina’  erau cunoscute de 4 ani. Până acum, ancheta trebuia să fie finalizată. Îmi este teamă că undeva a existat un pact făcut, la o partidă de tenis poate, între acești oameni.

Dacă vrea să readea credibilitatea instituției, Laura Codruța Kovesi trebuie să facă pasul înapoi. DNA nu stă într-o singură figură și nici nu ar trebui să stea așa. Nicio instituție a statului nu trebuie să fie reprezentată de un singur personaj. Oamenii aceștia nu mai înțeleg faptul că ocupă vremelnic niște poziții în stat”, a declarat deputatul Ungureanu într-o intervenție în EXCLUSIVITATE pentru PSNews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.